Vols ser el primer en conèixer les novetats?

CONSULTORIA EN DRET DIGITAL

Ajudem a les empreses a convertir el compliment normatiu, jurídic i tecnològic,
en una eina estratègica que proporcioni un avantatge competitiu

Com protegir les dades personals i els actius intangibles en les agències immobiliàries

Ricard Castellet, director de TecnoLaywer, ha impartit una formació sobre Protecció de Dades i Ciberseguretat en el Col·legi i Associació d’Agents Immobiliaris de Catalunya.

Els agents de la propietat immobiliària han conegut de primera mà les bligacions en matèria de protecció de dades personals que han de complir, així com les mesures organitzatives i tècniques que aquests han de realitzar per a adequar la seva activitat a la normativa vigent. També ha informat sobre algunes de les primeres sancions – apercebiments i multes- que ha imposat l’AEPD (Agencia Española de Protección de Datos) a empreses de diferent tipologia.

La sessió s’ha complementat amb un taller pràctic per a resoldre les qüestions específiques de les agències en l’aplicació de la normativa. Així mateix, s’ha introduït el concepte de ciberseguretat per a conscienciar a les agències sobre la seva vulnerabilitat dels equips i programari respecte als ciberatacs.

Aquesta formació s’imparteix en el marc del conveni de col·laboració de TecnoLawyer amb el Col·legi i Associació d’Agents Immobiliaris de Catalunya.

Subscriu-te a la Newsletter

Si vols estar al corrent de les últimes novetats en matèria de Dret Digital, subscriu-te a la newsletter.

Compartir

Share on twitter
Share on linkedin
Share on facebook
Share on email

Articles Relacionats