Seguretat de la Informació CIBERSEGURETAT

“Els nostres poders tecnològics augmenten, però els efectes secundaris i possibles riscos també augmenten”
Alvin Toffler

Les dades de la teva empresa, segures

Actualment, la informació ja no sols és poder, si no que és necessària per a qualsevol negoci que vulgui tenir èxit. La Seguretat de la Informació inclou totes aquelles mesures preventives i reactives que permeten resguardar i protegir la informació.

Els tres pilars fonamentals de la Seguretat de la Informació són la confidencialitat, la integritat i la disponibilitat. En una societat cada cop més connectada, i amb un creixement exponencial del trànsit de informació, és important estar al dia de les amenaces que poden sorgir en aquest entorn i de les nostres vulnerabilitats.

Per això, és de vital importància per al bon funcionament dels negocis aplicar les mesures, tant de procediment com tècniques i organitzatives necessàries que garanteixin als clients aquests tres pilars.

Fem-ho bé

Ho fem bé, fàcil i ràpid. La implementació de mesures de Seguretat de la Informació no té perquè ser complexa ni tardar mesos. 

Ho fem bé

Combinem l’ús de experts en Seguretat de la Informació amb una metodologia pròpia que ens assegura un alt nivell de qualitat.

L’empresa està permanentment segura i actualitzada i pot respondre amb rapidesa davant de qualsevol incident o exigència que pugui sorgir.

Ho fem fàcil

Els nostres experts s’encarreguen de tots els aspectes tècnics, alhora que expliquem detalladament tots els nostres procediments, pas a pas. 

Nosaltres ens ocupem de tot perquè l’empresa s’ocupi de generar negoci.

Ho fem ràpid

Gràcies a una metodologia pròpia podem tenir resultats en temps rècord. I, per descomptat, tots els procediments es fan en línia amb la col·laboració de l’empresa. 

Quan abans estigui preparada l’empresa, abans podrà afrontar amb èxit els reptes que té per davant. I això és el que importa.

 

+ de 200 empreses adequades amb èxit els últims 4 anys

Tens alguna consulta? Posa't en contacte amb nosaltres!

TecnoLawyer edita la guia "Bones Pràctiques Digitals en el Lloc de Treball"

TecnoLawyer publica la guia “Bones Pràctiques Digitals en el Lloc de Treball”.

La finalitat d’aquesta guia és la de facilitar als usuaris un recordatori de les bones pràctiques que s’han d’observar en l’entorn digital quan estem en el lloc de treball. La guia, que està adaptada al nou RGPD, ha estat desenvolupada per TecnoLawyer amb la col·laboració jurídica de Isabel Pedrola, advocada i directora de Bufete Pedrola

Podeu descarregar-la aquí.

Revisió Texts legals web