Protecció de Dades

Generar valor per als nostres
clients a través del compliment legal

La Protecció de Dades, un valor afegit

Les empreses que compleixen són més transparents, generen més confiança i, per tant, més negoci de qualitat. I a més donen tranquil·litat als grups d´interès: clients, empleats, proveïdors, accionistes, Administració Pública i demés.

I, per descomptat, eviten sancions econòmiques i, sobretot, la pèrdua de reputació que, en molts casos, pot ser irreversible.

Fem-ho bé

Ho fem bé, fàcil i ràpid. La implementació de la Protecció de dades no té perquè ser complexa ni tardar mesos. 

Ho fem bé

Combinem l’ús d’una Plataforma online amb una metodologia pròpia que ens assegura un alt nivell de qualitat, tant al moment de l’Adequació com al llarg del temps.  

L’empresa està permanentment adequada i actualitzada i pot respondre amb rapidesa davant de qualsevol incident o exigència de les autoritat de control.

Ho fem fàcil

A través d´una Plataforma online que permet tenir a l’abast tot el que es necessita: Tractaments, Personal, Empreses amb les que tractem i tota la Documentació (Avaluació de Riscos, Texts legals web, etc.) permanentment actualitzada 24/7.

Nosaltres ens ocupem de tot perquè l´empresa s’ocupi de generar negoci.

Ho fem ràpid

Gràcies a una metodologia pròpia podem tenir resultats en temps rècord. I, per descomptat, tota l’adequació es fa online amb la col·laboració de l’empresa. 

Quan abans estigui preparada l’empresa, abans podrà afrontar amb èxit els reptes que té per davant. I això és el que importa.

 

+ de 100 empreses adequades amb èxit en els últims 2 anys

No saps per on començar? Demana cita, farem una consulta online gratuïta i parlarem. Segur que et podem ajudar.

Tens dubtes? Fes una consulta gratuïta aquí. Et respondrem en breu.

Vols saber si la teva web és legal? Fes el test aquí i et farem un informe gratuït i sense compromís.

L'últim del Blog

Tens alguna consulta? Posa't en contacte amb nosaltres!

TecnoLawyer edita la guia "Bones Pràctiques Digitals en el Lloc de Treball"

TecnoLawyer publica la guia “Bones Pràctiques Digitals en el Lloc de Treball”.

La finalitat d’aquesta guia és la de facilitar als usuaris un recordatori de les bones pràctiques que s’han d’observar en l’entorn digital quan estem en el lloc de treball. La guia, que està adaptada al nou RGPD, ha estat desenvolupada per TecnoLawyer amb la col·laboració jurídica de Isabel Pedrola, advocada i directora de Bufete Pedrola

Podeu descarregar-la aquí.

Revisió Texts legals web