CONSULTORIA EN DRET DIGITAL

Treballem cada dia per aportar valor a les empreses que confien en nosaltres

Solució APIs

Reglament General de Protecció de Dades (RGPD) i nova LOPDGDD per APIs

La Unió Europea és, des del passat 25 de maig de 2018, un gran ecosistema
de respecte reforçat 
de les dades personals i de la privacitat del ciutadà”

Què ha de saber l'API de la Protecció de Dades?

 • Totes les empreses que tracten dades personals estan obligades a adequar-se al Reglament General de Protecció de Dades (RGPD) i la nova Llei Orgànica de Protecció de Dades i Garantia de Drets Digitals. Les Agències immobiliàries no són una excepció.
 • El compliment no és una qüestió administrativa puntual, sino que la normativa exigeix una responsabilitat proactiva que s’ha de mantenir en el temps.
 • Cada adequació ha d’adaptar-se a l’agència concreta. El consultor per tant l’ha de conèixer, en especial a l’hora d’implantar mesures organitzatives i tècniques.
 • L’adequació ha de incloure un capítol dedicat a la formació.

Com t'ajudem?

Adequació pensada per APIs

No tots els sectors, ni totes les empreses són iguals. Per això, a més de conèixer el sector, fem una auditoria prèvia que ens permet definir un projecte ajustat a les necessitats de cada Agència.

Adequació completa 360º

Les nostres adequacions són completes. Inclouen naturalment els aspectes jurídics però també les mesures organitzatives i tècniques que cal implementar. A més, en totes impartim formació, tant per les persones que tracten dades personals com per aquelles que no en tracten.

On line

Tota l'adequació es fa on line, mitjançant una Plataforma de Compliment Normatiu (PCN) pròpia en cloud. Això ens permet ser molt àgils, eficients i poc intrusius. A més treballem per projectes i processos el que ens permet garantir un alt nivell de qualitat en el servei.

Professionals experts

Som juristes qualificats i experts en matèria de Protecció de dades. A més. tenim capacitat d'interlocució amb altres professionals d'altres disciplines, necessaris per la correcta implementació de les mesures tècniques.

Formació

Totes les adequacions inclouen una formació genèrica per totes les persones involucrades, a més d'una formació específica per aquelles persones directament implicades en el tractament de dades personals. Al final de la formació es lliure un certificat a aquells que hagin superat el corresponent test. Això és una capa més de compliment en el marc de la responsabilitat proactiva.

Garantia

La nostra experiència i coneixement de la matèria ens permet garantir que totes les adequacions que duem a terme estan realitzades per consultors especialitzats en Protecció de Dades i Privacitat.

El nostre compromís

Estem compromesos en donar un servei de qualitat. Escoltem els nostres clients per assegurar-nos que complim amb les seves expectatives. Ens avala la nostra credibilitat i el coneixement que tenim en matèria de protecció de dades. Som de confiança.

Les nostres avantatges

Quin cost té?

AGÈNCIES FINS A 5 USUARIS*

Adequació completa RGPD i LOPD
295 € + IVA
 • Adequació on line de l'Agència al RGPD i la LOPD
 • Adaptació dels texts legals de la pàgina web
 • Plataforma on line: Manteniment gratuit 1er any
 • Revisió bienal completa de l'adequació

AGÈNCIES FINS A 15 USUARIS*

Adequació completa RGPD i LOPD
495 € + IVA
 • Adequació on line de l'Agència al RGPD i la LOPD
 • Adaptació dels texts legals de la pàgina web
 • Plataforma on line: Manteniment gratuit 1er any
 • Revisió anual completa de l'adequació

Vols més informació? Vols que et truquem? Vols contractar el nostre servei però tens dubtes?

Si vols més informació, que et truquem o contractar els nostres serveis, deixa'ns les teves dades de contacte.

Preguntes freqüents

L’entrada en aplicació del RGPD i en vigor de la LOPDGDD suposa noves exigències per les Agències.

 • Nous principis de Responsabilitat Proactiva
 • Registre d’Activitats de Tractament (RAT)
 • Obligada Avaluació de Riscos
 • Privacy by Design: la Protecció de Dades, present des del principi dels processos
 • Obligació de comunicar les Bretxes de Seguretat
 • Nous drets: consentiment ampliat, portabilitat, limitació, …

Tota l’adequació es fa on line mitjançant l’ús de la nostra Plataforma de Compliment Normatiu en cloud i sessions remotes per videoconferència. Això ens permet ser molt àgils, eficients i interferir molt poc en el dia a dia de l’Agència.

Encara que no hi ha una regla fixa i depèn de diversos factors, l’experiència ens diu que una setmana per adequacions bàsiques fins a 4 setmanes per adequacions complexes.

Treballem per processos amb un gestor de projectes. Aquesta metodologia ens permet garantir els temps de lliurament així com un alt nivell de qualitat. 

És una Plataforma en cloud, a la que té accés l’usuari, i que recull tota la documentació de l’adequació. Des de l’obligatori Registre d’Activitats de Tractaments fins els contractes amb empleats i empreses terceres, passant per les mesures de seguretat o les diferents clàusules obligatòries ( tractaments, internet, …) i els informes reglamentaris, entre altres.
La Plataforma ens permet tenir la documentació organitzada de forma sistemàtica i sempre disponible per l’usuari. Al estar en cloud, ens permet actualitzar-la segons els canvis legislatius de forma transparent per l’usuari.

Tota la documentació es genera en quatre idiomes: català, espanyol, euskera i anglès. Properament estarà disponible també en gallec.

Solució específica per els Agents de la Propietat Immobiliària adscrits al Col·legi d'APIs de Catalunya

Compartir

PROTEGIM LA TEVA REPUTACIÓ DIGITAL

Què sap Internet de tu?

Altres articles

Revisió Texts legals web