Perícia Judicial Tecnològica

Professionals experts en la recollida i presentació d’evidències en l’Àmbit Tecnològic

Professionals experts en recollida i presentació d’evidències en l’Àmbit Tecnològic.

S

Els Perits Judicials Tecnològics treballem amb particulars, empreses, organitzacions i institucions de qualsevol àmbit, a nivell estatal.

De la mateixa manera, treballem amb advocats de totes les jurisdiccions (laboral, penal, civil, etc.) així com amb altres professionals com detectius privats, forces i cossos de seguretat i pèrits d’altres especialitats.

Tant si sou particular com professional o empresa, us podem ajudar. Feu-nos una consulta gratuita i us podrem orientar senses compromís.

Fem-ho bé

Ho fem bé, proper i ràpid. La nostra missió és fer fàcil el món digital als nostres clients  

Ho fem bé

Combinem l’ús de experts en Dret Digital amb una metodologia pròpia que ens assegura un alt nivell de qualitat.

Estem permanentment en contacte amb els nostres clients i responem amb rapidesa davant de qualsevol incident o exigència que pugui sorgir.

Ho fem proper

Amb seu al carrer Rambla Catalunya, els nostres assessors i tècnics especialitzats t’assessoraran de manera propera i personalitzada.

Nosaltres ens ocupem de tot perquè l’empresa s’ocupi de generar negoci.

Ho fem ràpid

Gràcies a una metodologia pròpia podem tenir resultats en temps rècord. I, per descomptat, tots els procediments es fan en línia amb la col·laboració de l’empresa. 

Amb la nostra ajuda, els nostres clients poden afrontar amb èxit els reptes que les noves tecnologies originen. I això és el que importa.

 

+ de 200 empreses adequades amb èxit els últims 4 anys

Tens dubtes? Fes una consulta gratuïta aquí.
Et respondrem en breu.


Revisió Texts legals web