El Col·legi de Publicitaris i Relacions Públiques i TecnoLawyer signen un Conveni de col·laboració

Col.legi de Publicitaris i Relacions Publiques de Catalunya logo

El Col·legi de Publicitaris i Relacions Públiques de Catalunya i TecnoLawyer col·laboren per oferir assessorament jurídic en Dret Digital.

TecnoLawyer, consultoria especialitzada en Dret Digital i el Col·legi de Publicitaris i Relacions Públiques de Catalunya han signat un acord de col·laboració pel qual Tecnolawyer oferirà assessorament jurídic en l’àmbit de l’Dret Digital -Protecció de Dades, propietat intel·lectual, Màrqueting Digital …- i en Consultoria Legal en Dret Mercantil, Civil i Laboral als col·legiats i socis corporatius de el Col·legi.

Amb la digitalització integrada plenament en l’activitat de publicitat i relacions públiques, és cada vegada més necessari resoldre qüestions jurídiques en l’entorn digital. Mitjançant aquesta col·laboració amb el Col·legi ajudem els col·legiats a consultar i solucionar de forma àgil i ràpida els temes i dubtes que sorgeixen en aquest àmbit. És un privilegi estar a prop d’un sector tan dinàmic.“, explica Ricard Castellet, director de TecnoLawyer.

Mitjançant aquest acord, TecnoLawyer s’incorpora al Consell Consultiu del Col·legi i patrocinarà activitats i esdeveniments organitzats per aquest.

Suscríbete a la Newsletter

Si quieres estar al corriente de las últimas novedades en materia de Derecho Digital, suscríbete a la newsletter.

Compartir

Artículos Relacionados

 

 

 

 

Revisió Texts legals web