Vols ser el primer en conèixer les novetats?

CONSULTORIA EN DRET DIGITAL

Ajudem a les empreses a convertir el compliment normatiu, jurídic i tecnològic,
en una eina estratègica que proporcioni un avantatge competitiu

Autoregulació i Nous Reptes en Publicitat Enganyosa

Opinió del expert Ricard Castellet– El Mirador de la Comunicació / La Vanguardia 16/11/19

En el sector de la publicitat, els organismes d’autoregulació o l’adhesió a codis de conducta són excel·lents iniciatives que permeten a les empreses establir una relació de confiança amb tots els seus stakeholders: consumidors, empleats, clients proveïdors. La funció d’un organisme d’autoregulació sectorial és, fonamentalment, evitar i resoldre els conflictes que poden sorgir, en aquest cas, en l’àmbit de la publicitat.

Molts són els reptes que afrontem en la publicitat enganyosa: influencers, jocs en línia, plataformes de distribució, xarxes socials, … però podem confiar que trobarem la resposta adequada per a protegir als consumidors.

Podem citar dos exemples molt recents: el “Codi de Conducta sobre l’ús de influencers en la publicitat” elaborat per l’Associació Espanyola d’Anunciants (AEA) i Autocontrol, i la novíssima “Guia sobre l’ús de cookies” de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades. Tots dos són respostes, certament oportunes i adequades a aquestes noves situacions que possibilita la tecnologia.

Veure article complet a La Vanguardia

Subscriu-te a la Newsletter

Si vols estar al corrent de les últimes novetats en matèria de Dret Digital, subscriu-te a la newsletter.

Compartir

Share on twitter
Share on linkedin
Share on facebook
Share on email

Articles Relacionats